- مشاهده IMDB
- چهارشنبه 23 مهر 1393
- 1722 بازدید
- نظر
صد متر آخر را چگونه بدویم؟ (روش مطالعه)
نظر مشاوران تحصیلی در این زمینه بر این است که دانشآموزان پیشدانشگاهی باید طی دوران امتحانات نهایی فقط به امتحاناتشان فکر کنند و بهتر است تمام توجه دانشآموزان پیشدانشگاهی به این امتحانات باشد و با دقت و تمرکز وقتشان را برای آن بگذارند. بعد از پایان امتحانات نهایی نیز وقت خود را برای خواندن درس جدید نگذارند یعنی درسهایی را که تاکنون نخواندهاند مطالعه نکنند. طی این فرصت یک ماه تا کنکور، بهتر است به مرور درسها، جمعبندی و آزمون بپردازند و به جای وقتی که برای خواندن درس جدید میگذارند برای مرور و جمعبندی درسهای خوانده شده تلاش کنند.
با توجه به طولانی بودن بازۀ مطالعه برای کنکور و اینکه حجم مباحث بسیار زیاد میباشد احتمال فراموشی مباحث بیشتر خواهد بود لذا بهتر است برای مطالعه دقیقتر حتماً از روی برنامه درس خوانده شود. آنچه که در یک برنامهریزی دارای اهمیت است توجه به مراحل مرور یک مطلب مطالعه شده جهت انتقال از حافظه کوتاهمدت به حافظه بلندمدت است.
طبق تحقیقات انجام شده مدت ماندگاری یک مطلب در حافظه کوتاهمدت فقط چند ساعت میباشد. بنابراین آنچه در یادگیری دارای اهمیت است تکرار مطالب مطالعه شده میباشد. طبق مراحل مرور و فاصلههای زمانی در نمودار فراموشی لازم است یک مطلب به دفعات مرور شود.
فواصل مرور یک مطلب عبارتند از:
1 ساعت 1روز 1هفته 1ماه 6 ماه
در ابتدا به معرفی دانشگاه آزاد و برخی تعاریف میپردازیم و در آخر چگونگی انتخاب رشته و تفاوت آن با آزمون سراسری را شرح میدهیم.
دانشگاه به عنوان یک نهاد اجتماعی یکی از ارزشمندترین منابعی است که جامعه برای پیشرفت و توسعه در اختیار دارد. این نهاد به جهت نقش تعیینکنندهای که در تولید و انتقال دانش دارد به عنوان یکی از شاخصهای تعیین میزان توسعهی کشورها مد نظر قرار گرفته است. با توجه به رشد قابل ملاحظهی متقاضیان آموزش عالی کشور و محدودیت ظرفیت پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی، انتخاب شیوه های نوین گزینش علمی دانشجو به جهت انتخاب اصلح اجتنابناپذیر میباشد. لذا لازم است کلیهی منابع و امکانات جهت تدوین و پیادهسازی شیوههای جدید گزینش علمی با استفاده از فنآوریهای روز دنیا برای صحت و دقت این امر به کار گرفته شود. دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا و در پی تأمین اهداف کمی و کیفی منبعث از رهیافتهای موجود در برنامه توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از طریق برگزاری آزمون سراسری در مقاطع مختلف تحصیلی اقدام به پذیرش دانشجو مینماید.
دانشگاه تهران:
مقدمه و تاریخچه:
دانشگاه تهران بزرگترین مرکز آموزش عالی در ایران و قدیمیترین دانشگاه ایران است که در سال 1313 با حمایت رضا شاه پهلوی تأسیس شد.
هماکنون دارای 25 دانشکده است و از استادان مجرب ایرانی در بیشتر رشتهها بهره میگیرد. با داشتن 32 هزار دانشجو یکی از بزرگترین دانشگاههای خاورمیانه میباشد. علیرغم داشتن جایگاه مناسب در منطقه، در سطح جهانی دانشگاه معتبری محسوب نمیشود.
این موسسه با ادغام کردن دارالفنون، مدرسه علوم سیاسی، مدرسه عالی فلاحت و صنایع روستایی، مدرسه فلاحت مظفر اولین مدرسه کشاورزی در ایران، مدرسه صنایع و هنر (تأسیس توسط کمال الملک)، مدرسه عالی معماری، مدرسه عالی حقوق و چند مرکز آموزش عالی دیگر تهران دایر گشت و در 15 بهمن همان سال کلنگ تأسیس دانشگاه تهران توسط رضا شاه در زمینهای پردیس جلالیه تهران (در جنوب پارک لاله کنونی) به زمین زده شد و در جمعه 24 اسفند، رسماً دانشگاه تهران تأسیس گشت.
این دانشگاه براساس موسسات آموزش عالی فرانسه الگو برداری شد و حتی طراحان ساختمانهای دانشگاه تهران مهندسین فرانسوی بودند، و دروس و برنامههای هنرکده (دانشکده هنرهای زیبای فعلی) دقیقاً براساس الگوی موسسه اکول دبوزار طراحی گردید.
پردیس و بناهای این دانشگاه، توسط معماران اروپایی رولاند دوبرول، ماکسیم سیرو، مارکوف، الکساندر موزر، آندره گدارد، و محسن فروغی طراحی گردید.