اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

طرز تهیه کیک پیانو خوشمزه کیک خیس بسیار پرطرفدار

راهنمای کیفیت‌ها:

کیفیت HQ_1080p: مناسب برای تماشا در نمایشگر ال سی دی

کیفیت ۱۰۸۰: مناسب برای تماشا در تلویزیون

کیفیت ۷۲۰: مناسب برای تماشا در لپ‌تاپ و تبلت

کیفیت ۴۸۰: مناسب برای تماشا در تبلت و موبایل

نرم افزار های دانلود:

در کامپیوتر از برنامه IDM جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی های اندروید از برنامه adm جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی ios از برنامه Documents جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

 

آموزش طرز تهیه کیک خیس پیانو

کیک پیانو یکی از کیک های خیس بسیار خوشمزه است که روش تهیه آن بسیار ساده است و برای وعده عصرانه مناسب است.

کیک پیانو طرفداران زیادی دارد و یکی از انواع کیک های خیس است. در مطالب قبل روش تهیه کیک خرما، کیک پرتقال و گردو و کیک شکلاتی فندقی را هم خواندید و در این قسمت روش تهیه کیک خیس پیانو را به شما آموزش می دهیم و امیدواریم که مورد پسند شما قرار بگیرد.

 

مواد لازم 

  • تخم مرغ : سه عدد
  • شیر : نصف لیوان
  • روغن مایع : نصف لیوان
  • شکر : یک لیوان
  • آرد سفید : یک و نیم لیوان
  • پودر کاکائو : دو تا سه قاشق غذا خوری
  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای برای خیساندن کیک

  • شیر : ۱ تا ۱/۵ لیوان
  • پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه : ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای کرم روی کیک

  • شیر : دو لیوان
  • شکر : یک سوم لیوان
  • آرد سفید : نصف لیوان
  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه : صدو پنجاه تا دویست گرم

طرز تهیه کیک پیانو

تخم مرغ، شک و وانیل را با همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید و سپس روغن مایع و شیر را به آن اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر  پودر کاکائو را الک کنید و با هم مخلوط کنید و حالا درون مواد بریزید و با لیسک آنها را هم بزنید.

در مرحله بعد ا روش تهیه کیک پیانو، قالب به اندازه 20 در 20 سانتی متر را با کمی روغن جدا کننده چرب کنید و سپس مواد را درون قالب بریزید و درون فر که از 15 دقیقه قبل گرم شده است روی دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید و سپس با خلال دندانن پخت کیک را چک کنید.

در طول زمان پخت کیک، کرم روی کیک را تهیه کنیدف ابتدا شیر، ارد و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت زیادی برسد و در آخر مقداری وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و وقتی که کمی از گرمی افتاد خامه را کمی با چنگال بزنید تا روان شد و سپس داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمامم مواد با هم ترکیب شوند.

وقتی کیک آماده شد در همان زمان که گرم است حفره های روی آن ایجاد کنید و به منظور خیساندن آن شیر و نسکافه را مخلوط کنید و روی آن بریزید و وقتی که جذب کیک شد مواد کرمی را روی کیک بریزید و صاف کنید، سپس روی آن پودر کاکائو الک کنید و درون یخچال قرار دهید.

اگر شب تا صبح درد یخچال بماند خوشمزه تر می شود سپس آن را تزیین کنید و میل کنید.

اگر مایل نیستید که کیک خیلی خیس و مرطوب باشد می توانید یک لیوان شیر استفاده کنید.

 

دانلود فقط با IP ایران امکان پذیر است.
آشپزی

ارسال نظرات