مجله اینترنتی پویش

banner ads
banner ads

طرز تهیه کیک سابله با روشی ساده و خوشمزه در منزل

آموزش طرز تهیه کیک سابله خوشمزه

کیک سابله کیکی ساده و مدرن است که می توانید در هر مناسبتی آن را تهیه کنید، این کیک به شکل های مختلفی مانند عدد، ستاره، قلب و با طرح های دلخواه تهیه می شود.

کیک ها در انواع مختلفی درست می شوند که یکی از جدیدترین نوع کیک، کیک سابله است. کیک سابله بافتی بیسکوییتی دارد و مانند کیک گردویی، کیک بیسکوییت گردویی و کروسان گردویی دارای بافت اسفنجی و کیک مانند است. کیک سابله به دلیل تزیینات جالبی که دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این بخش روش تهیه کیک سابله با پودر بادام را آموزش می دهیم.


مواد لازم

  • آرد 2 پیمانه

  • پودر قند نصف پیمانه

  • کره  100 گرم

  • پودر بادام 75 گرم

  • نمک نصف قاشق چای خوری

  • تخم مرغ کامل 1 عدد

  • وانیل نوک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه خمیر سابله

در کاسه ای بزرگ کره و پودر شکر را با همزن مخلوط کنید تا وقتی که خوب نرم و سبک شود.

تخم مرغ و وانیل را به ظرف اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

سپس پودر بادام را به مواد اضافه کنیدد و باز تمام مواد را هم بزنید.

آرد الک شده و کمی نمک را به ظرف کره و تخم مرغ اضافه کنید. باید دقت کنید مخلوط آرد را به آرامی به کاسه اضافه کنید و خمیر را هم زیاد ورز ندهید؛ زیرا باعث روغن انداختن و سفت شدن کیک می شود.

خمیر به دست آمده را 2 قسمت کنید و درون یک نایلون تمیز، به مدت نیم ساعت درون یخچال نگهداری کنید.

سپس خمیر را با وردنه روی سطح کاغذ روغنی باز کنید.

خمیر را به هر شکلی که دوست دارید شکل دهید. می توانید طرح را بر روی مقوا بکشید و برش بزنید و در آخر آن را روی خمیر قرار دهید و خمیر را برش بزنید.

خمیر کیک را در سینی فر به مدت 15 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید.

طرز تهیه کیک سابله

روش تزیین

درون کاسه ای خامه قنادی را با همزن برقی هم بزنید. تا حدی که فرم بگیرد و سفت شود.

با قیفی ساده لایه اول کیک سابله را با خامه بپوشانید.

بعد از آماده کردن لایه اول، کیک را درون یخچال قرار دهید تا خامه مقداری سفت شود.

پس از سفت شدن خامه، لایه دوم را روی آن قرار دهید و باز روی سطح آن را با خامه پوشش دهید.

در آخر برای تزیین بیسکوییت یا کیک جذاب سابله، می توانید از ترافل شکلاتی، شکلات چیپسی رنگی و یا گل خشک استفاده کنید.

 

نکات مهم برای خوشمزه شدن کیک

برای اینکه کیک تهیه شده شما طعم و کیفیت خوبی داشته باشد، می توانید 24 ساعت قبل از سرو، آن را درون یخچال قرار دهید تا مزه ها در هم تلفیق شوند.

کیک سابله را می توانید تا 2 روز درون یخچال نگهداری کنید.

بیسکوکیک به جز پودر بادام، با پودر گردو، فندق و یا پسته هم درست کنید. به صورت دلخواه می توانید با الک کردن آرد، کمی پودر کاکائو به آرد اضافه کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید، هر مقدار که پودر کاکائو اضافه کردید، به همان مقدار آرد را کم کنید. می توانید پودر بادام را حذف کنید و به میزان آرد دستور اضافه کنید.

برچسب ها

,

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها