اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
وبسایت مسترمووی
مسترمووی

طرز تهیه کیک جنگل سیاه خوشمزه و خانگی کیک متفاوت و جالب

راهنمای دانلود از سایت:

لینک های دانلود قانونی در وب سایت مستر مووی با اینترنت نیم بها محاسبه میگردد .
لینک های خرید فیلم ها به عهده شرکت پخش کننده اثر بوده و در صورت هر گونه مشکل با پشتیبانی سایت مرجع در تماس باشید .

راهنمای کیفیت‌ها:

کیفیت HQ_1080p: مناسب برای تماشا در نمایشگر ال سی دی

کیفیت ۱۰۸۰: مناسب برای تماشا در تلویزیون

کیفیت ۷۲۰: مناسب برای تماشا در لپ‌تاپ و تبلت

کیفیت ۴۸۰: مناسب برای تماشا در تبلت و موبایل

نرم افزار های دانلود:

در کامپیوتر از برنامه IDM جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی های اندروید از برنامه adm جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی ios از برنامه Documents جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

 

آموزش طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه خیلی آسان است و این کیک بسیار خوشمزه است و بسیار پرطرفدار است. این کیک متفاوت طعمی خوب دارد و براحتی در منزل تهیه می شود.

مواد لازم

  • کره 250 گرم
  • پودر قهوه فوری 1 قاشق چای خوری
  • آب جوش یک و نیم پیمانه
  • شکلات تلخ 200 گرم
  • شکر 2 پیمانه
  • آرد 350 گرم
  • بیکینگ پودر یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
  • خامه فرم گرفته 500 گرم
  • گیلاس تازه و یا کمپوت گیلاس 2 قوطی

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک جنگل سیاه، فر را روی 150 درجه سانتی گراد قرار می دهیم سپس قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب می کنیم و کف آن و دیواره های آن را چرب می کنیم.

داخل ظرفی مناسب کره را روی حرارت ذوب می کنیم و مخلوط قهوه و آب جوش را می ریزیم و هم می زنیم سپس شکلات و شکر را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مایه ای صاف به دست آید و می گذاریم که خنک شود و بعد از خنک شدن با همزن برقی آن را هم می زنیم.

مواد خشک از جمله آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک می کنیم و در چند مرحله اضافه می کنیم و حالا تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم و در آخرین مرحله وانیل را هم اضافه می کنیم.

در مرحله آخر از روش تهیه کیک جنگل سیاه، مایه را درون قالب می ریزیم و می گذارید به مدت 1 ساعت و چهل و پنج دقیقه درون فر بماند و پس از خنک شدن کیک را به سه لایه تقسیم می کنیم و در لابه لای لایه های کیک، خامه و گیلاس بدون هسته می گذاریم و روی و اطراف کیک را هم خامه می مالیم و با گیلاس و کشلات تزیین می کنیم.

دانلود فقط با IP ایران امکان پذیر است.
آشپزی

ارسال نظرات