اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
وبسایت مسترمووی
مسترمووی

طرز تهیه کنسرو قارچ + نکاتی برای خوشمزه تر شدن کنسرو

راهنمای دانلود از سایت:

لینک های دانلود قانونی در وب سایت مستر مووی با اینترنت نیم بها محاسبه میگردد .
لینک های خرید فیلم ها به عهده شرکت پخش کننده اثر بوده و در صورت هر گونه مشکل با پشتیبانی سایت مرجع در تماس باشید .

راهنمای کیفیت‌ها:

کیفیت HQ_1080p: مناسب برای تماشا در نمایشگر ال سی دی

کیفیت ۱۰۸۰: مناسب برای تماشا در تلویزیون

کیفیت ۷۲۰: مناسب برای تماشا در لپ‌تاپ و تبلت

کیفیت ۴۸۰: مناسب برای تماشا در تبلت و موبایل

نرم افزار های دانلود:

در کامپیوتر از برنامه IDM جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی های اندروید از برنامه adm جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی ios از برنامه Documents جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

 

آموزش طرز تهیه کنسرو قارچ

در این بخش از آشپزی تاپ ناز، دستور تهیه کنسرو قارج را به شما آموزش می دهیم که بسیار خوشمه است و براحتی هم تهیه می شود.

قارچ یک ماده غذایی بسیار پر خواص و مفید است و کاری پایینی دارد و منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده است. این خوراکی ارزشمند در انواع غذاهای ایرانی و قست فودها مانند ساندویچ و پیتزا بسیار استفاده می شود. در این بخش روش تهیه کنسرو قارچ را به شما آموزش می دهیم و پس از فراگیری می توانید به آسانی آن را تهیه کنید و در ترکیب غذاهایتان استفاده کنید.


مواد لازم

  • قارچ 1 بسته

  • آب 6 لیوان

  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

  • نمک یک قاشق غداخوری

 

طرز تهیه

برای تهیه کنسرو قارچ، پس از شستن تمیز قارچ ها و آبکشی کردن، آنها را به صورت ورقه ورقه برش بزنید. سپس در آب بجوشانید و پس از جوش آمدن، نمک و اب لیمو را اضافه کنید. حالا قارچ ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا بپزد. پس از پخته شدن آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود، سپس قارچ ها را با آب آن، درون یشه بریزید و در یخچال بگذارید.

نکاتی برای خوشمزه شدن

باید توجه داشته باشید که جوشیدن قارچ بیش ا 20 دقیقه، باعث سفت و لاستیکی شدن آن می شود.

کنسرو قارچ را می توان به مدت 6 ماه در یخچال گذاشت. فقط در موقع استفاده باید قاشق شما خشک و تمیز باشد.

دانلود فقط با IP ایران امکان پذیر است.
آشپزی

ارسال نظرات