مجله اینترنتی پویش

banner ads
banner ads

طرز تهیه پنیر سوخاری یک میان وعده خوشمزه و ساده

آموزش طرز تهیه پنیر سوخاری خوشمزه

طرز تهیه پنیر سوخاری بسیار آسان است و طعم خوبی هم دارد. این نوع پنیر یکی از پنیرهای خوشمزه و ترد است که می توانید به عنوان پیش غذا و میان وعده میل کنید. اگر یک پیش غذای خوشمزه و آسان می خواهید پنیر سوخاری انتخابی مناسب است و می توانید به عنوان پیش غذا آن را میل کنید. در ادامه آموزش طرز تهیه پنیر سوخاری را می خوانید.

مواد لازم

  • پنیر پیتزا تکه ای نیم کیلو
  • آرد سفید 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر خردل 2 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 2 قاشق سوپ خوری
  • خرده نان یا پودر سوخاری نصف فنجان
  • سبزیجات معطر خشک مقداری
  • پودر فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه پنیر سوخاری

در روش تهیه پنیر سوخاری در ابتدا پنیرها را برش های دلخواه و یکسان بزنید و سپس درون فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

در مرحله بعد از طرز تهیه پنیر سوخاری روی یک ورق کاغذی روغنی، یک کاسه کوچک آرد و خردل را الک کنید.

درون کاسه کوچک دیگر تخم و شیر را مخلوط کنید و در کاسه ای دیگر، پودر سوخاری، فلفل و سبزیجات را ترکیب کنید.

هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید و بار دیگر آن را در ترکیب آرد، تخم مرغ و خرده نان بزنید فقط در این مرحله باید دقت داشته باشید که باید لایه ضخیمی روی پنیر را پوشانده باشد.

حالا روغن را درون ظرفی گود و کوچک داغ کنید و پنیرها را به مدت 30 تا 60 ثانیه اجازه دهید در روغن بماند تا رنگ آن قهوه ای طلایی شود باید این عمل را با سرعتی بالا انجام دهید تا پنیرهای زیادی آب نشوند.

در آخرین مرحله از روش تهیه پنیر سوخاری حالا پنیرهای سرخ شده را برای گرفتن روغن اضافه روی حوله بگذارید سپس با سس تند می توانید این غذای خوشمزه را میل کنید.

امیدواریم این دستور تهیه مورد پسند شما قرار گرفته باشد

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها