مجله اینترنتی پویش

banner ads
banner ads

طرز تهیه شربت هل و آشنایی با خواص آن

شربت هل بسیار خوشمزه است و افراد از خوردن آن حتما لذت می برند. شربت هل خاصیت های زیادی دارد و باعث تسکین گلودرد و سرماخوردگی و دیگر بیماری های می شود. در این بخش آموزش طرز تهیه شربت هل را می خوانید.

روش تهیه این شربت خوشمزه آسان است. هل خواص زیادی دارد و باعث تقویت معده می شود. این شربت خوشمزه باعث افزایش بدن در فصل سرما می شود و بدن را تقویت می کند و می تواند باعث هضم بهتر غذا شود و به طور کل سیستم گوارشی را بهبود می بخشد و بیماری های گوارشی را درمان می کند.

هل در مناطق گرمسیر می روید و در کشور هندوستان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. از دانه خوشمزه ای که در هل قرار دارد به عنوان ادویه در انواع نوشیدنی و دسر استفاده می کنند و می تواند باعث افزایش اشتها شود.

مواد لازم

  • عرق هل 1 لیتر
  • عرق زنجبیل نیم لیتر
  • دانه های نیم کوب شده هل 35 گرم
  • عسل 500 گرم

طرز تهیه

در ابتدا عرقیات را با هم ترکیب و مخلوط کنید و سپس دانه های خرد شده هل را به ترکیب عرقیات خود اضافه کنید و بگذارید 5 ساعت بماند و سپس ترکیب مواد را بگذارید 5 دقیقه در حالت ملایم بجوشد و پس از اینکه تریب موادتان به 50 درجه سانتی گراد رسید سپس آن را صاف کنید و عسل را به آن اضافه کنید. شربت را خوب هم بزنید تا غلیظ شود. اگر عرقیات در دسترس نبود می توانید یک و نیم لیتر آب به همراه 60 گرم هل و 25 گرم زنجبیل خشک شده استفاده کنید.

شربت هل

خواص شربت هل

شربت هل خواص زیادی دارد و می تواند باعث چربی سوزی و لاغری شود و نقش بسزایی در افزایش قدرت باروری در آقایان دارد و می تواند سیستم قلبی و عروقی و همچنین بینایی را تقویت کند. شربت هل به دلیل اینکه ویتامین سی زیادی دارد باعث می شود که سرماخوردگی، گلودرد، برونشیت و آسم درمان شود و آرامبخش است و می تواند افسردگی، اضطراب و استرس را هم از بین ببرد. خوردن این شربت ضد نفخ و بادشکن است. شربت هل می تواند بوی بد دهان، عفونت معده، سینوس ها و گلودرد و بوی ناشی از سیر و پیاز را هم خنثی کند و از بین ببرد.

امیدواریم که از طعم شربت هل که بسیار پر خواص است لذت برده باشید

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها