اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
وبسایت مسترمووی
مسترمووی

طرز تهیه سس چیلی تند خوشمزه + نکاتی برای خوش طعم شدن سس

راهنمای دانلود از سایت:

لینک های دانلود قانونی در وب سایت مستر مووی با اینترنت نیم بها محاسبه میگردد .
لینک های خرید فیلم ها به عهده شرکت پخش کننده اثر بوده و در صورت هر گونه مشکل با پشتیبانی سایت مرجع در تماس باشید .

راهنمای کیفیت‌ها:

کیفیت HQ_1080p: مناسب برای تماشا در نمایشگر ال سی دی

کیفیت ۱۰۸۰: مناسب برای تماشا در تلویزیون

کیفیت ۷۲۰: مناسب برای تماشا در لپ‌تاپ و تبلت

کیفیت ۴۸۰: مناسب برای تماشا در تبلت و موبایل

نرم افزار های دانلود:

در کامپیوتر از برنامه IDM جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی های اندروید از برنامه adm جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی ios از برنامه Documents جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

 

آموزش طرز تهیه سس چیلی خوشمزه

سس چیلی تایلندی یکی از سس های بسیار پرطرفدار با طعم تند است که بسیار خوشمزه است و اگر می خواهید یک سس خوشمزه چیلی در منزل درست کنید این مراحل را طی کنید.

 

این سس خوشمزه رنگ قرمز طبیعی دارد و بافت آن نرم و چسبناک است و برای افرادی که به طعم تند علاقه دارند توصیه می شود. می توانید این سس را در کنار غذاهای خوشمزه ای مانند استیک، سیب زمینی، اسپرینگ رول، میگو، ماهی، مرغ سوخاری و انواع پورک سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سس چیلی شیرین مربوط به قسمت شرق آسیا است و در آشپزی شرقی استفاده می شود. پس از خواندن این دستور تهیه می توانید براحتی سس چیلی را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار دیگر غذاها لذت ببرید.

مواد لازم

  • فلفل قرمز تند 500 گرم
  • سیر 3 حبه
  • سرکه سفید 3 فنجان
  • شکر 3 فنجان

 

طرز تهیه سس چیلی تای

100 گر از فلفل قرمزها را بردارید و در غذاساز بریزید، سپس باقی فلفل قرمزها را نصف کنید و پس از جدا کردن تخم های آنها، خرد کنید و در ظرف غذاساز بریزید. باقی فلفل قرمزها را نصف کنید و پس از جدا کردن تخم های آنها، خرد کنید و در ظرف غذاساز بریزید، حبه های سیر را با 250 گرم سرکه سفید به فلفل های قرمز اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید طوری که فلفل ها خوب خرد و تکه تکه شوند.

حالا مخلوط حاصل را با باقی مانده سرکه و با شکر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق با حرارت کم ببگذارید و در موقع پخت سس آن را هم بزنید تا شکر در مخلوط خوب حل شود.

حرارت اجاق گاز را زیاد کنید تا وقتی که سس به نقطه جوش برید و پس از آن حرارت را کم کنید و در حین اینکه سس شما می جوشد آن را به مدت 40 دقیقه هم بزنید تا وقتی که به غلظت مناسب برسد. حالا سس آماده شده است و می توانید آن را مصرف کنید.

دانلود فقط با IP ایران امکان پذیر است.
آشپزی

ارسال نظرات