اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
وبسایت مسترمووی
مسترمووی

طرز تهیه ترشی غوره و شور غوره با طعمی عالی و خوشمزه

راهنمای دانلود از سایت:

لینک های دانلود قانونی در وب سایت مستر مووی با اینترنت نیم بها محاسبه میگردد .
لینک های خرید فیلم ها به عهده شرکت پخش کننده اثر بوده و در صورت هر گونه مشکل با پشتیبانی سایت مرجع در تماس باشید .

راهنمای کیفیت‌ها:

کیفیت HQ_1080p: مناسب برای تماشا در نمایشگر ال سی دی

کیفیت ۱۰۸۰: مناسب برای تماشا در تلویزیون

کیفیت ۷۲۰: مناسب برای تماشا در لپ‌تاپ و تبلت

کیفیت ۴۸۰: مناسب برای تماشا در تبلت و موبایل

نرم افزار های دانلود:

در کامپیوتر از برنامه IDM جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی های اندروید از برنامه adm جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

در گوشی ios از برنامه Documents جهت دانلود فیلم استفاده کنید.

 

آموزش طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه

ترشی غوره بسیار ساده درست می شود و اگر می خواهید ترشی غوره و یا شور آن بسیار خوشمزه شود طبق دستور زیر عمل کنید.

ترشی غوره یکی از ترشی های خوشمزه و ساده است که بسیار ظرفدار دارد. بهترین موقع برای تهیه این رشی اوایل فصل پاییز است.

مواد لازم جهت تهیه ترشی غوره

  • غوره 500 گرم
  • سرکه 500 گرم
  • نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه

در ابتدا دم غوره ها را جدا کنید و سپس بوشیید و حالا سرکه سفید را از قبل به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید تا خنک شود.

حالا غوره ها را درون ظرف شیشه ای بگذارید و روی آن نمک و سرکه سفید بریزید و در شیشه را محکم ببندید و پس از 10 روز ترشی شما آماده شده است و می توانید میل کنید.

 

مواد لازم شور غوره

  • غوره عسگری : یک کیلو گرم
  • آب جوشیده خنک : پانزده پیمانه
  • نمک : یک پیمانه
  • آبغوره : به مقدار لازم

طرز تهیه شور غوره

غوره عسگری را از ساقه و دم جدا کنید و سپس غوره ها را بشویید و درون آیکش بریزید تا آب صافی از آن خارج شود. حالا درون قابلمه ای آب و نمک را مخلوط نمایید تا نمک به خوبی در آن حل گردد و حالا غوره ها را درون شیشه ای تمیز بریزید و سپس روی آن را با محلول آب و نمک بپوشانید و در صورت تمایل می توانید روی آن را یک پیمانه آبغوره بریزید.

در آخرین مرحله از روش تهیه شور غوره، درب شیشه را ببندید و در محلی خنک بگارید و پس از سه هفته می توانید این شور را میل کنید.

دانلود فقط با IP ایران امکان پذیر است.
آشپزی

ارسال نظرات