در این بخش طرز تهیه انار بیج غذای خوشمزه و خوش طعم شمالی و گیلانی را به شما آموزش می دهیم که حتما طعم این خورش را دوست خواهید داشت و لذت می برید.
خورش اناربیج یکی از غذای معروف شمالی است و برای تهیه آن از سبزی محلی، آب انار ترش، گوشت و رب انار استفاده می کنند و می توانید این غذای خوشمزه را خیلی راحت در منزل درست کنید.
برای تهیه این غذای شمال خوش طعم در ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و آنها را ورز دهید و سپس مخلوط گوشت را به صورت قلقلی هایی به اندازه یک گردوی کوچک درآورید.
گردوی چرخ شده را بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ولی رنگ آن تغییر نکند، سپس سه لیوان آب یخ را بر روی گردوها بریزید و آنها را حرارت دهید.
سبزی ها را کمی خرد کنید و آنها را با کمی روغن تفت دهید و پس از اینکه اب و گردو به دمای جوش رسیدند، سبزیجات سرخ شده را به مواد خورش اضافه کنید و رب انار را هم در این مرحله به مواد خورش اضافه نمایید. در صورت تمایل می توانید به همراه رب انار کمی رب آلوچه یا رب نارنج هم به خورش اضافه نمایید.
قلقلی ها را در کمی روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش به مدت یک ساعت دیگر هم روی حرارت ملایم پخته شود و به روغن بیفتد و اگر خورش نیاز به آب داشت می توانید کمی آب به آن اضافه کنید.
امیدواریم از انار بیج غذای خوشمزه گیلانی لذت برده باشید
دیدگاه ارسال شده است
نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها