مجله اینترنتی پویش

banner ads
banner ads

آموزش طرز تهیه کتلت شیرازی

آموزش طرز تهیه کتلت شیرازی خوشمزه

طرز تهیه کتلت شیرازی در منزل خیلی ساده است و می توانید در مدت زمان کمی این غذای خوشمزه و پرطرفدار شیرازی را در منزل تهیه کنید و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید.

کتلت شیرازی یکی از غذاهای سنتی شهر شیراز است و بسیار خوشمزه است در این مطلب از سایت پویش طرز تهیه کتلت شیرازی را می خوانید.

مواد لازم

  • آرد گندم و یا آرد شیرنی پزی یک لیوان

  • آب یک لیوان

  • روغن جامد یک قاشق غذاخوری پر

  • پیاز یک عدد

  • سیب زمینی سه عدد متوسط

  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

  • آرد سوخاری 3 تا 4 قاشق غذاخوری

  • تخم مرغ 1 عدد

  • پودر سیر به مقدار لازم

 

طرز تهیه

در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس داغ داغ بکوبید و یا آنها را رنده کنید، حالا آّ و کره را درون یک قابلمه بریزید و به آن زردچوبه هم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.

وقتی که روی آب حباب ظاهر شدبه آن به آرامی آرد اضافه کنید و شعله را کم کنید و سپس تند تند مخلوط را هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و آرد خوب جمع شود.

در مرحله بعد از طرز تهیه کتلت شیرازی اجاده دهید که مخلوط خنک شود و سپس به آن سیب زمینی و ادویه ها را اضافه کنید.

حالا آب پیاز را بگیرید و تفاله آن را با تخم مرغ به مخلوط به دست آمده اضافه کنید و به آرامی به آن آرد سوخاری هم اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آید و بگذارید تا خمیر به دست آمده مقداری خنک شود.

در مرحله بعد از طرز تهیه کتلت شیرازی کتلت ها را درون روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا به آرامی سرخ شوند.

امیدواریم کتلت شیرازی غذای محلی خوشمزه مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها