طرز تهیه شیرینی پیروک در منزل خیلی آسان است و می توانید با کمی مهارت به خرج دادن این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را به راحتی بپزید. در ادامه با مجله اینترنتی پویش طرز تهیه شیرینی پیروک را می خوانید:
در طرز تهیه شیرینی پیروک در ابتدا قالب تارت به قطر 23 سانتی متر را چرب کنید و حالا کره نرم شده را با شکر با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یک دست شود.
تخم مرغ ها را یکی کی به آن اضافه کنید و سپس پوست پرتقال را با آرد و بیکینگ پودر به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
نصف بیشتر خمیر را درون قالب پهن کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه درون فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته شود. وقتی که پخته شد اجازه دهید خنک شود و سپس مارمالاد روی آن بریزید و صاف کنید، حالا به باقی مانده خمیر آرد اضافه کنید و روی سطح آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت سه میلیمتر باز کنید.
با استفاده از رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به شکل نوارهای باریکی به عرض یک سانتی متر برش دهید و بر روی مارمالاد به شکل ضربدر قرار دهید.
حالا روی آن را با زرده تخم مرغ تزیین کنید و بگذارید 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد تا طلایی رنگ شود.
پیروک را روی پنجره سیمی قرار دهید تا سرد شود و سپس آن را برای پذیرایی در دیس زیبایی بچینید.
امیدواریم که طعم شیرینی پیروک مورد پسند شما قرار بگیرد
دیدگاه ارسال شده است
نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها