مجله اینترنتی پویش

banner ads
banner ads

آموزش طرز تهیه شیرینی پیروک در منزل

آموزش طرز تهیه شیرینی پیروک خوشمزه

طرز تهیه شیرینی پیروک در منزل خیلی آسان است و می توانید با کمی مهارت به خرج دادن این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را به راحتی بپزید. در ادامه با مجله اینترنتی پویش طرز تهیه شیرینی پیروک را می خوانید:

مواد لازم

  • کره 150 گرم
  • شکر 90 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پوست پرتقال رنده شده یک قاشق چای خوری
  • آرد 250 گرم
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • مارمالاد به دلخواه یک پیمانه
  • زرده تخم مرغ برای تزیین یک عدد

 

 طرز تهیه

در طرز تهیه شیرینی پیروک در ابتدا قالب تارت به قطر 23 سانتی متر را چرب کنید و حالا کره نرم شده را با شکر با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یک دست شود.

تخم مرغ ها را یکی کی به آن اضافه کنید و سپس پوست پرتقال را با آرد و بیکینگ پودر به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

نصف بیشتر خمیر را درون قالب پهن کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه درون فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته شود. وقتی که پخته شد اجازه دهید خنک شود و سپس مارمالاد روی آن بریزید و صاف کنید، حالا به باقی مانده خمیر آرد اضافه کنید و روی سطح آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت سه میلیمتر باز کنید.

با استفاده از رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به شکل نوارهای باریکی به عرض یک سانتی متر برش دهید و بر روی مارمالاد به شکل ضربدر قرار دهید.

حالا روی آن را با زرده تخم مرغ تزیین کنید و بگذارید 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد تا طلایی رنگ شود.

پیروک را روی پنجره سیمی قرار دهید تا سرد شود و سپس آن را برای پذیرایی در دیس زیبایی بچینید.

نکات تکمیلی

  • شیرینی پیروک را می توانید به عنوان دسر و یا میان وعده سرو نمایید.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه آن تقریبا 30 دقیقه است.
  • زمان پخت و انتظار آن حدود 40 دقیقه است.
  • مقدار اولیه مواد گفته شده برای 6 نفر است.

امیدواریم که طعم شیرینی پیروک مورد پسند شما قرار بگیرد

برچسب ها

,

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها