مجله اینترنتی پویش

banner ads
banner ads

آموزش طرز تهیه خیارشور فقط در یک روز

آموزش طرز تهیه خیارشور یک روزه

خیارشور یکی از مخلفات بسیار خوشمزه ای است که با هر غذایی می توانید میل کنید. خیارشور را با سالاد، ماکارونی و دیگر غذاها می توان سرو کرد. به جای اینکه خیارشورهای شرکتی را استفاده کنید، خودکفا باشید و خودتان خیارشور تهیه کنید.

در ادامه این مطلب از مجله اینترنتی پویش طرز تهیه خیارشور یک روزه را به شما آموزش می دهیم که می توانید خیلی سریع آن را درست کنید.

خیارشور یک روزه

 

مواد لازم

  • خیارشور به میزان لازم
  • سیر 3 حبه
  • ترخون چند ساقه
  • سرکه نصف لیوان
  • نمک به ازای هر لیوان آب 1 قاشق غذاخوری
  • آب جوش سرد به میزان لازم

 

طرز تهیه

خیار را خوب بشویید و درون شیشه های سس بزرگ بریزید و سپس بقیه مواد را در شیشه بندازید.

آب جوشیده خنک را با سرکه و نمک روی خیارهای درون شیشه میریزیم و سپس درب شیشه را محکم می بندیم.

در مرحله لعد ظرف ها را درون قابلمه بزرگی قرار می دهیم و در قابلمه را به ارتفاع سه چهارم شیشه ها پر از آب می کنیم و با شعله متوسط اجازه می دهیم تا آب حوش بیاید.

هر موقع که رنگ خیارها به رنگ خیارشورهای تغییر پیدا کرد (مدت 15 دقیقه)، زیر شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم شیشه ها در همان آب خنک شوند.

شیشه خنک شده را به مدت 1 شب در یخچال نگهداری کنید و بعد از آن خیارشور یک روزه شما آماده شده است و می توانید میل کنید.

نکته: باید دقت کنید که شعله گاز خیلی زیاد نباشد و یا شیشه ها را یک دفعه در آب جوش قرار ندهید زیرا باعث شکستن ظرف خواهد شد.

 

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها