آبگوشت غذای سنتی خوش طعمی است که تنوع بسیاری دارد و می توان انواع آن، از آبگوشت سنتی گرفته تا ابگوشت بزباش، قنبید، ابگوشت مرغ، کشک و … را نام برد، در این بین آبگوشت کشک هم بسیار خوش طعم است و می توانید در ادامه این مطلب از سایت پویش روش تهیه آن را بخوانید.
آبگوشت کشک غذای محلی آذربایجان غربی، اصفهان، اراک و لرستان است که در این مناطق کشور تهیه می شود. آبگوشت کشک البته بسیار خوشمزه است و در تمام نقاط کشور طرفدار دارد.
آبگوشت کشک با بادمجان و کشک تهیه می شود و در استان لرستان و اراک خیلی رایج است و به بیان لرها دوگوله دودارهم گفته می شود. این غذا برای فصل زمستان هم بسیار مناسب است.
نخود را از قبل بخیسانید، سپس آب آن را دور بریزید و باز آبکشی کنید و مقداری آب روی آن بریزید و بگذارید تا پخته شود. به همین ترتیب لوبیا سبز را آبکشی کنید و روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
در مرحله بعد از روش تهیه آبگوشت کشک، گوشت ها را هم ریز کنید و بعد از شستن با زردچوبه، فلفل سیاه، شش لیوان آب و پیاز پوست گرفته شده درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
باید دقت کنید هنگام جوشیدن آب و پخته شدن کمی کف روی آب جمع می شود که باید با قاشق آن را بگیرید.
2 عدد پیاز دیگر را ریز کنید و درون روغن سرخ کنید. بعد از پخته شدن گوشت، نصف پیاز داغ را به آن اضافه کنید. آب لوبیا و نخود را بکشید و سپس به بگوشت اضافه کنید.
بعد از پوشت گرفتن بادمجان ها، چند عدد شکاف روی آنها ایجاد کنید و در روغن تابه قرار دهید تا سرخ شود.
بعد از اینکه بادمجان ها سرخ شدند، چند عدد شکاف روی آنها ایجاد کنید و در روغن تابه قرار دهید تا سرخ شود. بعد از اینکه سرخ شدند بادمجان ها را به آبگوشت اضافه کنید.
مقداری از آبگوشت را بردارید و کشک معین شده را در آن حل کنید.
مقدار نمک آبگوشت را امتحان کنید، اگر پس از اضافه کردن کشک نمک نیاز داشت اضافه کنید، در غیر این صورت از اضافه کردن نمک اجتناب کنید.
بعد از آماده شدن آبگوشت، حالا در ماهیتابه ای مقداری روغن ریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. بعد از داغ کردن نعناع خشک را در آن بریزید و بعد از 30 ثانیه خیلی سریع از روی آتش بردارید و نعناع را با قاشق به هم بزنید تا سرخ شود.
آبگوشت کشک را با این نعناع داغ تزیین کنید و سپس میل کنید.
دیدگاه ارسال شده است
نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها